Cine eşti tu?

who-are-you2Eu stiu cine sunt: sunt o femeie constienta de calitatile si sopul meu in viata. Sunt o femeie care stiu ce vreau si nu ma las doborata de esecuri. Am planuri mari, indraznesc sa-mi vizualizez viitorul maret si lupt pt acea zi care imi va confirma ca lupta mea nu a fost zadarnica. Sunt o femeie care nu ma tem nici de responsabilitati si nici de singuratate. Stiu ca drumul catre succes e lung si greu dar imi plac provocarile si situatiile riscante pentru ca ma tin activa si ma dezvolta.

Acum, daca eu stiu cine sunt, ce vreau si ce pot, CINE esti TU sa-mi spui ca nu sunt destul de buna, ca nu sunt capabila sau ca planurile mele sunt proaste si ca nu voi reusi sa ajung unde mi-am propus? Cine esti tu de-ti permiti sa-mi submimezi potentialul si de ce incerci sa-mi distrugi increderea in mine si imaginea de sine, la care am muncit in fiecare zi si pe care le-am creat din experientele prin care am trecut de-a lungul vietii – unele presarate cu zambete si bucurii, altele impregnate cu lacrimi si dureri? Te mai intreb o data : cine esti tu?

Si pentru ca stiu ca n-o sa-mi raspunzi, iti spun eu: esti o amagire menita sa ma faca sa renunt, esti doar o incercare disperata de-a ma impiedica sa ma autodepasesc, sa inaintez si sa-mi ating obiectivele. Tu nu esti ca mine si nu poti fi ca mine, pentru ca perspectivele mele sunt mult peste ceea ce esti tu, eu lupt sa creez, tu lupti sa distrugi, eu lupt sa cresc, tu lupti sa dobori. Dupa cum vezi, suntem total diferiti motiv pentru care te elimin din drumul meu, nu esti compatibil cu planurile mele. Daca nu esti de partea mea, esti impotriva mea si daca imi spui ca nu pot, eu o sa-ti demonstrez de ce sunt capabila.

Ai inteles cine esti tu? Ai inteles cine sunt eu?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s