Dragã Inimã,

o-inima-plina-de-dragoste-si-demnitate_dbda05998c7927A trecut ceva vreme de cand noi doua nu am mai vorbit, iti amintesti oare cand a fost ultima oara?

Eu da…si nu a fost deloc un moment placut, nici pentru mine, nici pentru tine. Atunci cand ti-am vorbit ultima oara am fost foarte dura, rece si critica cu tine; te-am invinuit pentru starea in care eram, te-am amenintat ca nu voi mai tine cont vreodata de dorintele tale si te-am acuzat de inalta tradare. Am pus in carca ta toate dezamagirile si supararile mele, te-am lovit cu vorbe care stiu ca te-au durut si abia acum am constientizat ca am fost nedreapta cu tine…

Cu siguranta te intrebi acum ce anume mi-a schimbat parerea..si o sa-ti spun 🙂

M-am analizat forte mult si am ajuns la concluzia ca fara tine nu sunt completa, nu sunt eu – acea Cristina Roxana Teglas calda, vesela si prietenoasa. Fara tine nu functionez asa cum am fost creata sa functionez, fara tine nu pot sa daruiesc din ce am si nu ma pot conecta cu cei din jurul meu asa cum numai tu ma indrumi s-o fac. Esti cea mai pretioasa comoara fara de care eu nu am valoare si te rog sa ma crezi ca o spun din tot sufletul; nu sunt simple vorbe menite sa te manipuleze ca sa ma ierti mai usor – este purul adevar: tu ma tii in viata – si la propriu si la figurat.

Emotiile si dorintele impreuna cu mintea si tot mecanismul gandirii reprezinta armele mele cele mai importante, vitale, si daca lipseste din arsenal oricare dintre ele, lupta poate fi castigata dar razboiul nu.

In concluzie, pentru ca tinta mea nu sunt luptele de moment ci castigarea razboiului, te rog sa ma ierti pentru nedreptatile pe care ti le-am facut pana acum, pentru superioritatea cu care te-am tratat si pentru minimizarea importantei pe care ti-am atribuit-o. Vreau sa-ti ofer un loc de cinste in viata mea si vreau sa ma ghidezi in continuare prin viata.

Multumesc ca ma sustii si te rog fii si tu precauta: stiu ca toti facem greseli dar important e sa nu le facem pe aceleasi. Ma bucur sincer ca ne-am regasit, impreuna suntem mai puternice.

Cu mult drag,

A ta CRT

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s