Cine sunt eu

Sunt o femeie ȋn plină dezvoltare. Ȋmi urmez instinctul şi ȋnvăţ ceva din fiecare conflict şi experienţă, fie ele trăite sau povestite; nu ţin cu dinţii să trec prin ciur si sită doar de dragul unui C.V. stufos sau pentru a avea ce povesti aşa că ţin cont şi de ce văd/aud ȋn jurul meu.

Ȋmi doresc să las o amintire frumoasa ȋn sufletele celor cu care interacţionez şi chiar dacă ştiu că n-o să fiu pe placul tuturor, lupt pentru a aduce un zâmbet sau o rază de speranţă acolo unde totul pare lipsit de viaţă şi optimism.

Nu de mult am stat să ma gândesc dacă am regrete cu privire la trecutul meu, dacă aş schimba ceva din ce am trăit/experimentat şi după o introspecţie profundă am avut răspunsul: NU !!! Nu aş schimba nimic dacă aş putea da timpul ȋnapoi, nu aş schimba nicio decizie, vorbă sau faptă pentru că azi sunt suma ACELOR alegeri; azi m-am dezvoltat şi m-am maturizat tocmai datorită eşecurilor şi ȋncercărilor! Normal că aş fi putut de foarte multe ori să aleg diferit dar dacă nu mi-aş fi permis să greşesc nu aş fi putut evolua si atunci cu siguranţă n-aş fi ştiut ce inseamnă dezamăgirea şi n-aş fi putut aprecia sinceritatea.

Azi sunt ceea ce sunt pentru că am ȋnvăţat să mă accept şi să mă iubesc iar ȋn urmă privesc doar ca să rememorez momentele frumoase şi să mă asigur că nu mai repet aceleaşi greşeli! Azi zambesc şi cu sufletul, nu doar cu buzele, pentru că deşi nu pot controla ce aduce ziua de maine, stiu ca Dumnezeu are totul in control.

Reclame