Membru certificat JMT

John Maxwell Team reprezinta mediul ideal de crestere pentru fiecare individ care vrea sa fie mai mult decat e in momentul de fata, care doreste sa-si creasca nivelul de constientizare, care lupta sa-si depaseasca limitele si barierele si care vrea sa se dezvolte atat pe plan personal cat si profesional.

De ce am ales sa ma certific si sa fac parte tocmai din echipa JMT? Pentru ca rezonez cu valorile, principiile si ADN-ul promovat de John C. Maxwell.

John Calvin Maxwell a fost identificat in 2014 drept liderul #1 in afaceri de catre American Management Association și cel mai influent expert in leadership din lume, de catre Business Insider and Inc. Magazine. El a fost votat liderul de top din lume timp de șase ani consecutivi pe GlobalGurus.org. În calitate de fondator al companiei John Maxwell, a echipei John Maxwell, a EQUIP și a Fundatiei John Maxwell Leadership, a pregătit mai mult de 5 milioane de lideri in intreaga lume și a scris mai mult de 100 de carti care au fost traduse in peste cincizeci de limbi.

Echipa JMT e formata din oameni ambitiosi, pozitivi si activi care FAC O DIFERENTA in viata lor si in viata celor din jur, care IUBESC oamenii, ii PRETUIESC si ii INCURAJEAZA sa faca ceva diferit daca vor rezultate diferite.

In urma evenimentului de certificare din Iunie 2017 am decis sa adaug cat de multa valoare pot celor cu care intru in contact fie direct, fie indirect prin postarile mele, inspirata fiind de povestile de succes ale oamenilor pe care i-am intalnit la eveniment si pe care am avut onoarea sa-i cunosc. Acestia mi-au imbogatit efectiv viata si sunt pe deplin recunoscatoare ca mi-am oferit sansa sa ma conectez cu ei.

Asadar, fie ca doresti sa te dezvolti personal, sa-ti conduci eficient echipa, afacerea sau compania, eu sunt pregatita de unii dintre cei mai buni profesori si mentori de talie nationala si internationala si imi doresc sa te ajut si pe tine sa cresti si sa te dezvolti in directia in care iti doresti. Filozofia Maxwell presupune sa nu fii un lac de acumulare, ci un rau care se revarsa si patrunde printre cele mai stancoase locuri. Daca si tu iti doresti lucruri marete, atunci avem ceva in comun si imi face o deosebita placere sa ne cunoastem.

« Cand visul tau e mai mare ca tine, ai doar doua optiuni: renunti sau ceri ajutor » John C. Maxwell

Reclame