Cristina și-a început activitatea profesională în anul 2012 activând ca și consultant, în cadrul unor corporaţii multinaţionale din București, Sibiu și mai apoi în Germania.

Datorită experiențelor acumulate pe parcursul acestor etape, Cristina a cunoscut şi observat îndeaproape importanţa leadership-ului, care are efecte pozitive sau negative atât asupra colectivului cât şi asupra rezultatelor.

Totodată, a fost atrasă de conexiunile interumane şi a observat că persoanele din jur, ghidate corespunzator, îşi pot atinge un potenţial crescut datorită conştientizărilor noi, acestea concretizându-se în acţiuni şi comportamente cu eficienţă sporită.

Cristina își valorifică punctele forte concentrându-și energia pe următoarele direcții:

  • inspiră pe cei cu care lucrează să adopte un model de viață prin armonizarea celor 4 planuri în care trăim concomitent: spiritual, emotional, fizic şi intelectual;
  • îndrumă alţi oameni să evolueze, descoperindu-se pe sine întâi de toate;
  • ajută persoanele din jur să îşi descopere motivaţia personală/profesională și să se autodepășească;
  • ajută persoanele din jur să îşi echilibreze percepțiile cu privire la experiențele trăite în trecut si care, provocând multă vină si rusine, au înlănțuit potențialul să se manifeste si să se exprime;
  •  
  • creeaza programe menite să îmbunătăţească imaginea personală şi stima de sine;

Cristina face parte din cadrul celei mai mari organizații de leadership din România –
The John Maxwell Team însă acesta nu este singurul domeniu în care se specializează. Pasionată de neuroştiinţă şi de misterele creierului uman, Cristina învaţă despre mecanismul uman – creierul, cu care toţi suntem înzestraţi dar despre care nu am fost învăţaţi cum să îl folosim. Fiind studentă la Facultatea de Psihologie, Cristina vrea să înveţe cât mai mult despre tiparele de gândire, tiparele comportamentale, gestionarea emoţiilor, relaţionarea cu propria persoană dar şi în relaţie cu ceilalţi şi in relaţia de cuplu, provocarea convingerilor limitative şi reprogramarea obiceiurilor care ne sabotează

Cristina este hotărâtâ să cunoască şi să relaţioneze cu cât mai mulţi tineri dornici să se dezvolte şi să se autodepăşească, astfel încât realizează programe de dezvoltare personală care produc transformări profunde în interior cu efecte vizibile în exterior.

Servicii

Training/Workshop/Teambuilding

Plictisita de trainingurile standard la care a participat cat timp a fost angajata in companii, Cristina a combinat predatul cu jocuri, cu dezbateri, cu exercitii practice, cu sesiuni de intrebari si raspunsuri pentru a se asigura ca participantii sunt provocati sa se implice si sa contribuie activ la sesiunile la care s-au inscris.

Leadership Game - o provocare pentru echipe de minim 6 persoane

Inspirational Speaker

Cursuri Online

Inscrie-te pe adresa de Email: cristina@cristinateglas.ro si participa gratuit in fiecare Miercuri de la ora 19:00 la o sesiune online pentru o dezvoltare interioara armonioasa.

Coaching/Mentoring

Sesiune online pentru ghidare si indrumare individuala in atingerea obiectivelor personale si profesionale.

Referințe